lunes, 10 de diciembre de 2012

Selmana de la Vivienda entamada pola PAH

Del 9 al 15 d’avientu cellebraráse la Selmana de la Vivienda entamada pola Plataforma d’Afectaos pola Hipoteca d’Asturies. Habrá charres, proyecciones, una mesa redonda y más actos en Xixón, Uviéu y Avilés. Durante tola selmana va haber una recoyida masiva de firmes pa la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) pola Dación en Pagu y l’Arriendu Social. Yá superaron les 700.000 firmes del millón que quieren algamar. La dación en pagu ye la cancelación de la deuda hipotecaria al entregar la vivienda al bancu.
Güei llunes 9 d’avientu preséntase y da empiezu na biblioteca Xovellanos de Xixón la selmana de la vivienda, una selmana de proyecciones, charres, alderiques, presentaciones de llibros entamada pola Plataforma d’Afectáos pola Hipoteca d’Asturies, estes actividaes repartiranse entre Xixón, Avilés y Uviéu.
Anuncia la PAH que mientres tola selmana va haber una recoyida masiva de firmes pa la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) pola Dación en Pagu y l’Arriendu Social. Ya superaron les 700.000 firmes y quieren algamar el 1.000.000. Estes xornaes remataren el sábadu 15 con un alcuentru de coordinación ente toles plataformes d’afectaos pola hipoteca de la zona norte. Toles actividaes van ser interpretaes en llingua de signos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario